Snelle levertijd
Gratis retourneren
Meer dan 20 jaar ervaring
Scherpe prijzen
Klantbeoordeling 5/5

Led strips online kopen

Ben je op zoek naar een geschikte webshop om eenvoudig led strips met afstandsbediening online te kopen? Bij De Ledspecialist kun je diverse led strips verkrijgen met verschillende lichtsoorten, bijvoorbeeld wit of geel. Door de led strips met een afstandsbediening, die je online kunt kopen in onze webwinkel, op te hangen, kun je gemakkelijk en sfeervol een ruimte verlichten. Zit er knus en gezellig bij met de leuke led strips uit onze webshop.

Benieuwd naar welke verlichting het best in uw woning past?

Naar de webshop!

Led strips met afstandsbediening kun je bij onze webshop kopen

De led strips met afstandsbediening die je online kunt kopen in onze webshop zijn eenvoudig op te hangen door de praktische plakstrip die aan de achterkant zitten. De meeste led strips zijn vijf meter lang en sommige zijn zelfs af te knippen, zodat je meerdere gedeeltes van een ruimte los van elkaar kunt verlichten. De lichtbronnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals wit en geel licht, maar ook in alle kleuren van de regenboog. Tevens kun je bij onze gespecialiseerde webwinkel terecht voor allerlei andere soorten led verlichting en bijbehorende accessoires. Zo kunt u bij ons:

Verzending en garantie

Als je ervoor kiest om led strips met bijbehorende afstandsbediening te kopen in onze online winkel, dan krijg je naast hoge kwaliteit producten ook nog eens goede service. Als je namelijk op een werkdag voor het middaguur je bestelling plaatst, heb je het uiterlijk na drie werkdagen al in huis. Werkt er een producten niet naar behoren? Geen zorgen! Op alle producten krijg je namelijk twee jaar garantie!

Vraag om vrijblijvend advies

Ga met een van onze ervaren medewerkers in gesprek om advies te ontvangen over welke led strips jij het beste online kunt kopen. Je neemt telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 – 064  7 814 of door een e-mail te sturen naar info@deledspecialist.nl.

X