Snelle levertijd
Gratis retourneren
Meer dan 20 jaar ervaring
Scherpe prijzen
Klantbeoordeling 5/5

Over De Ledspecialist

Wij zijn De Ledspecialst. Die naam hebben we gekozen omdat we ook echte specialisten zijn op het gebied van ledverlichting en alles wat met ledverlichting te maken heeft.

Missie van De Ledspecialist

In 2021 zijn we gestart met deze webshop, maar dit wil niet zeggen dat we geen ervaring hebben. Ons team heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor een zo scherp mogelijke prijs. We willen met onze website ook zoveel mogelijk informatie verstrekken en dit op een zo duidelijk mogelijke manier doen. Uiteindelijk is ons doel om iedere bestelling naar volle tevredenheid van onze klanten af te ronden. Hierbij staat service altijd weer voorop.

Visie van De Ledspecialist

Overal ter wereld wordt onnodig veel energie verbruikt en verlichting is een groot onderdeel hiervan. De Ledspecialist gaat voor een groene toekomst; door ledverlichting te gebruiken in plaats van normale gloeilampen kunnen we wel tot 90% aan energiekosten besparen. Ledlampen worden inmiddels geleverd in alle soorten, maten en kleuren en met alle denkbare fittingen. Er is dus geen enkele excuus meer om niet over te stappen naar ledverlichting.

Kernwaarden van De Ledspecialist

Onze kernwaarden zijn:

  • Onze klanten staan centraal
  • Servicegericht, altijd op zoek naar de beste oplossing
  • Milieubewust en streven naar een groene toekomst
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Altijd de juiste prijs
X